Curățare covoare și mobilă moale

  Data

  Ora:

  Dimensiuni covor:

  Lungimea firului:

  Lucrări suplimentare:

  Curățarea de înaltă calitate a mobilierului tapițat și a covoarelor a fost una dintre principalele activități ale companiei noastre, cu care ne ocupăm din 2010.

  Oferim servicii de curățare a covoarelor și a mobilierului tapițat direct la biroul companiei. Experții noștri vin pe loc strict la ora stabilită cu toate echipamentele necesare și substanțele chimice speciale. Serviciile noastre sunt deosebit de solicitate dacă, de exemplu, trebuie să curățați urgent covorul la locul de utilizare.

  Acest serviciu este furnizat de o echipă de specialiști calificați, care include un specialist în curățarea chimică a covoarelor și un tehnolog.

  Efectuați o comandă preliminară pentru acest serviciu al companiei noastre, astfel încât noi să putem pregăti tot ce este necesar în conformitate cu sarcina de față.

  Curățarea calitativa a covoarelor sau a suprafețelor cu covoare este dificilă. De asemenea, acest proces implica lucrul destul de riguros.

  In functie de tesatura oferim cinci etape tehnologice. Acestea includ citeva tipuri de curățare, precum și spălarea ulterioară a textilelor de substanțele chimice aplicate.

  Astăzi Internetul oferă multe sfaturi și metode pentru curățarea mobilierului tapițat și a spălării covoarelor desinestătător. Dar experții noștri vă recomandă să fiți critici cu astfel de informații, deoarece toți acești experți nu oferă nicio garanție și nu pot da nicio  responsabilitate pentru covorul deteriorat. Și acest lucru este important mai ales dacă covorul sau mobila au o anumită valoare. 

  A face un lucru inutilizabil este foarte rapid și usor.
  În același timp, din propria experienta mulți oameni sau convins că pentru a efectua o curățare chimică de înaltă calitate, trebuie să utilizați echipamente speciale și să aveți cunoștințele corespunzătoare.

  În caz contrar, pentru efectua aceasta lucrare nu va fi real. Doar profesioniștii trebuie să se ocupe cu curățarea mobilierului tapițat!

  Serviciile companiei Happy Cleaning sunt oferite la un cost redus. In dependenta de complexitatea comenzilor și de cantitatea de muncă care trebuie să fie efectuată.

  După un studiu detaliat al obiectului de managerul companiei noastre, puteți primi o ofertă comercială. Aceasta va indica costul exact al lucrărilor. Vă puteți familiariza cu oferta comercială în orice moment convenabil pentru dvs.

  Puteți apela managerii noștri la numerele de telefon indicate pe pagina Contacte.