Curățarea mobilei capitonate și a covoarelor

Aplicați acum

  Data

  Ora:

  Tip:

  Material:

  Lucrări suplimentare:

  Curățare chimică a mobilierului tapițat și a covoarelor

  Orice mobilier tapițat își pierde cu timpul aspectul original. Canapelele și fotoliile se acoperă cu un praf de culoare gri, uneori se formează pete greu de îndepărtat desinestătător. Cu ajutorul unui aspirator, puteți elimina doar praful de pe suprafeței și astfel este imposibil să scăpați de murdăria care este dens înglobată în straturile profunde ale tapițeriei.

  Covoarele, de asemenea, se acoperă cu praf și murdărie. La suprafață se formează bacterii, care ulterior se înmulțesc. Nici cel mai puternic aspirator nu va curăța covorul murdar complet. Acasă, fără substanțe chimice și echipamente speciale, este imposibil să efectuați o curățare de înaltă calitate a covorului.

  Mobilierul tapițat și covoarele murdare reprezintă un pericol pentru gospodării. Aceste obiecte interioare pot dăuna sănătății umane, deoarece răspândesc în mod activ virusuri și bacterii patogene.

  Avantajele curățării profesionale a covoarelor și a mobilierului

  Este dificil să întrețineți mobilierul și covoarele într-o stare bună și impecabilă desinestătător. Adesea, covorul sau mobilierul tapițat este murdărit, și apoi se încearcă îndepărtare a petei neprofesionistă. Cu toate acestea, toate eforturile sunt inutile, deoarece mijloacele improvizate utilizate nu numai că nu elimină petele nedorite, ci și înrăutățesc aspectul obiectelor. Drept urmare, aceeași poluare rămâne pe covor sau pe mobilierul tapițat, care se schimbă în culoare din cauza impactului negativ care și mai mult sare în ochi pe tapițerie.

  De aceea ar trebui să solicitați ajutor de la profesioniști. Compania de curățenie Happy Cleaning oferă serviciul de “curățare chimică a mobilierului tapițat și a covoarelor” pentru persoane fizice. Lucrăm pe tot teritoriul Moldovei! Datorită multor ani de muncă de succes pe piață, compania noastră s-a dovedit de a fi cea mai bună din domeniu de cleaning din țară. O mulțime de clienți mulțumiți formează o imagine pozitivă a companiei noastre. 

  Ce mobilier poate fi curățat cu Happy Cleaning

  Angajații companiei elimină rapid și eficient diferite pete și murdărie de pe:

  Angajații cu experiență înaltă a companiei Happy Cleaning au toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua curățarea chimică de înaltă calitate a covoarelor și a mobilierului tapițat. Profesioniștii se apropie cu atenție de fiecare pată, încercând să îndepărteze orice pete și murdărie, îndepărtează complet orice murdărie de pe suprafața covoarelor, canapelelor și fotoliilor. Produsele chimice de înaltă calitate, selectate corect, elimină complet posibilitatea ca stratul prelucrat să se deterioreze în timpul procesului de curățare.

  De asemenea, clientul are posibilitatea de a utiliza serviciul de curățare a covoarelor acasă.

  Costul curățării chimice a covoarelor la domiciliu este de 45 lei m.p.

  1. Curățarea uscată: eliminarea prafului de la suprafață și a resturilor mici de gunoi.
  2. Tratarea murdăriei: selectarea unui detergent special, luând în considerare tipul de tapițerie al obiectului;
  3. Implementarea curățării chimice profunde: utilizarea echipamentelor speciale;
  4. Efectuarea uscării naturale timp de câteva ore.

  Efectuarea curățării profesionale a covoarelor și a mobilierului tapițat în mod regulat va ajuta la menținerea aspectului original al acoperirilor timp de mulți ani și va contribui, de asemenea, la o creștere a duratei de viață a acestor articole de interior.

  Frecvența apelurilor la serviciile de curățenie chimică depinde de numărul de persoane care locuiesc în apartament, precum și de prezența copiilor mici și a animalelor în casă.

  Happy Cleaning recomandă curățarea covoarelor și a mobilierului aproximativ o dată pe an. Dacă aveți bebeluși acasă, este recomandat să apelați mai des la compania de cleaning.

  Personalul companiei este format din angajați cu experiență înaltă, care au urmat o pregătire specială. Ei cunosc caracteristicile tuturor materialelor și detergenților, astfel încât selectează în mod competent compoziția optimă care va elimina murdăria cât mai mult posibil fără a afecta suprafața.

  Datorită aspiratoarelor profesionale puternice, angajații companiei Happy Cleaning curăță uscat mobilierul eficient și foarte repede! Puteți utiliza serviciul „curățătorie chimică a mobilierului tapițat și a covoarelor” apelând managerul nostru sau scriindu-ne pe site.

  Prețurile rezonabile și accesibile pentru servicii vă vor încânta și vor satisface, iar ofertele comerciale profitabile pentru persoane fizice vor face din clienții noi clienții noștri permanenți!

  Experții companiei Happy Cleaning folosesc în lucrul său numai detergenți ecologici, a căror compoziție nu poate provoca alergii la om și alte reacții negative.