Spălarea fațadelor

Imaginea unei companii constă din mai multe detalii, inclusiv aspectul exterior, tipul clădirii și decorul acesteia. În acest sens acuratețea și estetica biroului și a clădirii joacă un rol important. Partea externă a complexului formează prima impresie și se reflectă în percepția generală, deoarece reprezentare exterioară este fața companiei.

Dacă oficiile acesteia sunt cunoscute doar din cauza prafului puternic, acoperit cu noroi, zăpadă sau alte urme de mulți ani acumulate din cauza lipsei de îngrijire, atunci imaginea companiei este grav afectată. Mulți văd în acest lucru o incompetență, astfel încât compania își pierde încrederea potențialilor clienți și parteneri. De asemenea, întreținerea în timp util a fațadelor va prelungi durata de viață acestora, deoarece este mai ușor să plătiți pentru o spălare decât să investiți în renovare.

Curățarea tuturor elementelor fațadei de către specialiștii Happy Cleaning

Curățarea fațadei poate fi dificilă. Acest lucru necesită echipamente specializate, instrumente și soluții convenabile. Vom curăța nu numai sticla, ci și toate celelalte părți ale designului exterior. Serviciul include, de asemenea, următoarele:

De ce are sens să comandați o curățare profesională a fațadelor la Happy Cleaning?

Compania noastră ține cont de toate cerințele și dorințele clientului, tipul de finisaj, selectează formulări eficiente și sigure. Utilizarea detergenților buni vă permite să evitați petele, să obțineți transparență și strălucire fără a utiliza abrazivi. Riscul de zgârieturi și alte daune este eliminat. În plus, se utilizează detergenți speciali, care nu se vând în magazinele de produse chimice de uz casnic.

Prin aplicarea unui strat anti-murdărie, se poate evita aderența murdăriei și a prafului la ferestre spălate. Acest lucru le permite să fie menținute curate timp de până la 1 an, inclusiv atunci când sunt situate în apropierea drumului. Abordarea corectă a curățării vă va permite să le spălați de 2-3 ori mai rar și să economisiți banii și timpul.

Compania Happy Cleaning lucrează cu clienți corporativi și privați, efectuând în mod regulat curățarea clădirilor de birouri, a centrelor comerciale și a altor facilități.

Noi propunem un cost accesibil, suma depinde de nivelul de complexitate, cantitatea de muncă etc. De exemplu, spălarea unei vitralii costă mai mult decât curățarea sticlei standard.

Comandați acum orice servicii de curățenie de la Happy Cleaning! Sunați-ne și vă vom răspunde la toate întrebările.