Curăţenie după reparaţie

  Data

  Ora:

  Aria totală m2:

  Tipul geamurilor:

  Mobilată:

  Lucrări suplimentare:

  Curățarea completă a spațiilor clădirii sau apartamentului după reparații este o sarcină pe o întreagă zi pentru mai mulți specialiști în curățenie. În acest moment, praful și murdăria sunt îndepărtate după toate lucrările efectuate, inclusiv de pe suprafețele greu accesibile.

  Pentru a face o curățare de înaltă calitate după reparații cu propriile mâini, adesea nu se găsesc nici puteri, nici timp. Compania noastră este capabilă să reducă semnificativ timpul mutări mult așteptate.

  Echipa Happy Cleaning va aduce totul în ordine în apartamentul dvs. rapid și la nivelul adecvat. În scurt timp, specialiștii vor face față întregii liste de sarcini, eliberând astfel proprietarii de rutină, lăsând timp să aleagă soluții de proiectare pentru design-ul încăperilor.

  Costul curățării standard după reparații este de 45 lei mp
  Mai mult de 100 m2  – 10 % reducere. 
  Mai mult de 200 m2, 10%  – 20%, se planifica dupa o evaluare.
  (fara mobila / partial mobilat 40 de lei m2)

  Serviciile includ:

  În afară de curățarea generală după renovare, al cărei rezultat vă va rămâne satisfăcut, specialiștii noștri pot efectua curățenie de întreținere, menținând casa curată permanent.

  Dacă aveți nevoie de o listă suplimentară de lucrări de curățenie după reparații, este suficient să spuneți despre acest lucru la etapa de aprobare a comenzii. Aceasta poate include îndepărtarea benzilor scotch de pe ferestre și pervazuri, spălarea ferestrelor panoramice pe ambele părți, demontarea unei unități de sticlă pentru spălarea completă a acesteia, urmată de instalarea cu asistența unui specialist și alte lucrări de curățare.