Curatenie in oficii si spatii comerciale

Birourile și alte categorii de spații publice sau comerciale trebuie menținute curate și ordonate, astfel încât curățarea trebuie făcută în mod consecvent și eficient. Deoarece spațiile au de obicei o reparație bună, mobilier, electrocasnice, echipamente scumpe, încredințarea lucrării primului venit nu este cea mai bună opțiune. Specialiștii Happy Cleaning vor oferi toate tipurile de curățenie rapid, eficient și, cel mai important, cât mai curând posibil.

În cooperare cu compania noastră, spațiile dvs. vor străluci de curățenie și vor face o impresie pozitivă asupra clienților, cumpărătorilor, partenerilor și chiar vizitatorilor ocazionali. Creșteți loialitatea celor care vă interesează. Vom contribui la păstrarea aspectului estetic al renovării efectuate, a performanței personalului de înaltă calitate și pentru a oferi o atmosferă confortabilă, ceea ce este pur și simplu imposibil fără curățenie.

Motive pentru apelarea la profesioniștii din domeniul curățeniei

Aspectul biroului este fața companiei, ordinea trebuie menținută nu numai în teritoriile în care se află clienții, partenerii, ci și în birouri, săli de ședințe etc. Este mai ușor și mai profitabil să încredințați aceste lucrări unei companii de curățenie decât să organizați independent curățarea, să cumpărați echipamente, detergenți pentru curățare și să plătiți angajaților neprofesioniști. Happy Cleaning va face totul pentru ca afacerea dvs. să aibă succes și să lucreze cu profit!

Oferim o gamă completă de lucrări de curățenie:

Comandarea serviciilor de la profesioniști vă va permite să economisiți în mod semnificativ bani, deoarece nu trebuie să cumpărați echipamente scumpe, să vă ocupați de întreținerea, depozitarea acestuia, toate aceste griji lăsați pe seama companiei noastre.

Este posibil să comandați orice tip de curățare, inclusiv pentru menținerea curățeniei. În cazul comenzii serviciilor complexe, în acestea pot fi incluse următoarele:

  • golirea coșurilor, colectarea deșeurilor, golirea căldărilor;
  • ștergerea meselor, pervazurilor, echipamentelor de birou și altor suprafețe;
  • lustruirea mobilierului, oglinzilor;
  • curățarea uscată a covoarelor;
  • dezinfectarea și curățarea camerelor de toaletă, dușurilor, bucătăriilor;
  • înlocuirea consumabilelor în băi.
  • spălarea suprafețelor podelelor, ținând cont de tipul de acoperire.
  • Spălarea pereților despărțitori din sticlă.
  • Dezinfectarea suprafețelor.

Angajații noștri trec o pregătire specializată, selectează detergenți siguri și eficienți pentru o curățare perfectă și utilizează echipamente profesionale.

Specialiștii noștri vor face față oricărei sarcini folosind cele mai noi tehnici și respectând strict cerințele clientului. Pentru a clarifica costul lucrărilor necesare, luând în considerare volumul și alte nuanțe, vă rugăm să contactați specialistul nostru.

Lucrăm la tarife fixe, oferind servicii de bază și cele suplimentare, de exemplu, menținerea ordinii pe teritoriul companiei, curățarea covoarelor și a mobilierului etc.

Vă garantăm ordinea și curățenia! Comandați curățenia profesională acum!

Căutați o companie de încredere care să poată face față oricărei sarcini legate de curățenie? Compania Happy Cleaning oferă spectru larg de servicii cu o combinație favorabilă de înaltă calitate, precizie și diligență.

Vom efectua curățări de orice complexitate, ținând cont de toate cerințele dumneavoastră. Pentru aceasta, este implicat un personal de specialiști cu experiență care vor aprecia proprietatea dvs. și vor face totul pentru siguranța acesteia. Lucrăm cu organizații și companii din diferite domenii.

Efectuăm curățarea caselor, spațiilor de birouri, a centrelor de afaceri, băncilor. Suntem gata să cooperăm atât cu persoane private, cât și cu persoane juridice, folosind detergenți siguri și chimie profesională.